30 Μαΐ 2010

Jimmy Jump - Ο Τρελός


Κάτι ανάλαφρο και εξαιρετικά επίκαιρο σήμερα, έτσι για να το ρίξουμε και εμείς λιγάκι έξω...Αλήθεια έχετε αναρωτηθεί ποιος είναι ο ουρανοκατέβατος κύριος που έκανε την εμφάνιση του στον διαγωνισμό της Eurovision?? Κυρίες και κύριοι ο Jimmy Jump..


Διαβάζουμε και αναδημοσιεύουμε κείμενο από το SPORT 24

Σεσημασμένος εισβολέας, ιδεολόγος, ή λάτρης της εφήμερης δημοσιότητας; O Jimmy Jump αποκαλύπτεται στο Sport24.gr.

Ο συμπαθής Jimmy Jump δεν χωράει σε καμία κατηγορία, έχοντας διακηρύξει με τον δικό του μοναδικό τρόπο το ποδοσφαιρικό του μανιφέστο συνεπαρμένος από την καταλανικό του ταμπεραμέντο. Δεν καταλαβαίνει από πρωτόκολλα, κανονισμούς εκμηδενίζοντας κάθε politically correct συμπεριφορές. 

Μία ιδιότυπη περσόνα με πλούσιο παλμαρέ στις εισβολές που θα ζήλευαν κορυφαίοι… στρατηλάτες! Ο Φίγκο τον μίσησε, οι Έλληνες τον λάτρεψαν για όσα έπραξε στον αλήστου μνήμης τελικό του Euro 2004. Έκτοτε σφυρηλατήθηκε μία σχέση στοργής και αλληλεγύης μεταξύ των Ελλήνων ποδοσφαιρόφιλων και του Jimmy Jump. 

Ο εκκεντρικός σαλταδόρος κατάφερε να μετατρέψει το πρωτότυπο χόμπι του σε επάγγελμα, εθισμενός σε αντιξόοτητες που αντιμετωπίζουν ακόμη και οι πλέον διακεκριμένοι κασκαντέρ του Χόλιγουντ. 






Προπονήσεις στα βουνά για το Μουντιάλ

Για ν’ανταποκριθεί στις αυξημένες απαιτήσεις που υπάρχουν στο Μουντιάλ λόγω των «δρακόντειων» μέτρων προετοιμάζεται εντατικά στα βουνά (βλ. φώτο που έστειλε ειδικά για το Sport24.gr)θυμίζοντας κάτι από «Ρόκι IV». 


«Είμαι έτοιμος να ταξιδέψω στη Νότιο Αφρική για το Μουντιάλ! Για την ώρα προπονούμαι σε όλο τον κόσμο σκαρφαλώνοντας σε βουνά. Μέχρι τότε όμως ο άμεσος στόχος μου είναι να εισβάλω σε ένα φιλικό παιχνίδι με αντιρατσιστικό περιεχόμενο υπέρ των Νοτιοαφρικανών. 

Θα πάρει μέρος και ο Νταβίδ Βίγια. Στόχος μου είναι να τον πλησιάσω και να του φορέσω το κόκκινο καπέλο. Άλλωστε από του χρόνου θα αγωνίζεται στη Μπαρτσελόνα». 

«Κορυφαία εισβολή» στον τελικό του Εuro 2004 

Ο Ίβηρας εισβολέας κατατάσσει το αναπανάληπτο σπριντ στον τελικό του Euro 2004 μεταξύ Πορτογαλίας και Ελλάδας ως το απόλυτο χάιλαϊτ της πολύχρονης καριέρα του. «Ήταν θαυμάσια στιγμή, ίσως το καλύτερο άλμα μου στον αγωνιστικό χώρο. Θα το θυμάμαι για πάντα, όπως και τους Έλληνες που έφτασαν στη Λισαβόνα όπως οι αρχαίοι πολεμιστές για να προετοιμαστούν για τελική μάχη απέναντι στους Πορτογάλους. 

Βρέθηκα λοιπόν στο γήπεδο και έτρεξα στο μέρος του Φίγκο για του πετάξω στο κεφάλι την καταλανική σημαία, στέλνοντας του το μήνυμα πως δεν αγαπάμε τους προδότες. Ήταν σαν τον Ιούδα, τον αγαπήσαμε και πήγε στη μεγάλη αντίπαλό μας τη Ρεάλ Μαδρίτης. Τώρα μάλλον έρχεται η σειρά του Κριστιάνο Ρονάλντο και του Μουρίνιο»! 

«Μπορείτε να πετύχετε νέο θαύμα στο Μουντιάλ» 

Ποια είναι όμως η γνώμη του για την εθνική Ελλάδας του 2010; Μέχρι που μπορεί να φτάσει στα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής; «Είναι δύσκολο να μιλάμε για προημιτελικά για την Ελλάδα, όμως έχετε κάθε δικαίωμα να ονειρεύεστε μετά απ’όσα πετύχατε το 2004 και γιατί όχι να μην γίνει ένα νέο θαύμα για τους Έλληνες. 

Στην Πορτογαλία θυμάμαι είχατε μία πολύ καλή ομάδα, όμως δεν ήσασταν φαβορί για να κερδίσετε το τρόπαιο. Φτάσατε στα προημιτελικά με τη Γαλλία, αποκλείσατε την Τσεχία και παίξατε στον τελικό. Μετά απ’όλα αυτά, αν και είναι δύσκολο, γιατί να μην παίξετε και πάλι στα ημιτελικά στο Κέιπ Τάουν ή στον τελικό στο Γιοχάνεσμπουργκ»; 

Εκπλήσσοντας ακόμη και τη βασίλισσα της Ισπανίας! 

Ποια όμως ήταν η δυσκολότερη μέχρι στιγμής αποστολή του Jimmy Jump; «Μάλλον στο «Spanish Royal Kings Palace» κατά την διάρκεια των αθλητικών βραβείων «Premio Nacional del Deporte Principe de Asturias». 

«Δεν μπορώ να σου αποκαλύψω πώς μπήκα μέσα, αλλά θυμάμαι τη Βασίλισσα της Ισπανίας όταν βρέθηκα πίσω της να μου λέει: «Δεν σε γνωρίζω, με ποιο σπορ ασχολείσαι;» για να της απαντήσω: «Είμαι ένας αθλητής που κάνει συνεχώς άλματα». 

Το μπλέξιμο με τον Φέντερερ και τη γαλλική νομοθεσία 

Η απίστευτη σκηνή με τον σούπερ σταρ του τένις Ρότζερ Φέντερερ να πέφτει θύμα των συμβολικών ενεργειών του Jimmy Jump λίγο έλειψε να τον οδηγήσει στη φυλακή! 

«Αντιμετώπισα κάποιες δυσκολίες, διότι οι γαλλικοί νόμοι είναι οι αυστηρότεροι στην Ευρώπη. Το θέμα είναι πως είμαι ελεύθερος τώρα και προετοιμάζομαι για το επόμενο άλμα. Αθωώθηκα, αν και έπρεπε να καταβάλω κάποια εγγύηση. Εισέβαλα στο Ρολάν Γκαρός με σκοπό φορέσω το κόκκινο καπέλο και να χαιρετήσω τον Ρότζερ Φέντερερ, τον κορυφαίο ίσως τενίστα όλων των εποχών». 

Δείτε την επίθεση στον Φέντερερ και την αντίδραση του διάσημου τενίστα! 







Ακολουθεί Eurovision, Μουντιάλ, Κόπα Λιμπερταδόρες 

Το πρόγραμμα του κορυφαίου εισβολέα για τους επόμενους μήνες αν μη τι άλλο είναι βεβαρημένο. «Σε λίγες εβδομάδες θα επιδιώξω να τραγουδήσω ένα αστείο κομμάτι στη Eurovision που διεξάγεται στο Οσλο, στη συνέχεια έχω το Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής αλλά και το Κόπα Λιμπερταδόρες. 

Στα πλάνα μου βρίσκεται και το Open της Αυστραλίας όπου θέλω να πηδήξω σαν τρελό καγκουρό! Πιστεύω πως οι Αυστραλοί θα εκτιμήσουν αυτό το άλμα, αφού πρόκειται για μία ελεύθερη χώρα». 





Έκκληση για συνεργασία με ελληνικές εταιρείες 

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Jimmy Jump για βιοποριστικούς λόγους λανσάρει T-shirt με το λογότυπο του. Μάλιστα αναζητά συνεργασίες στην Ελλάδα. «Ετοιμάζουμε κάποια νέα σχέδια για το Μουντιάλ τα οποία μπορείτε να προμηθευτείτε από την ιστοσελίδα μου (www.jimmyjump.com). 

Ψάχνω για μία αξιοσέβαστη αθλητική εταιρεία που μπορεί να προωθήσει το όλο εγχείρημα καθώς τα χρήματα που απαιτούνται είναι πολλά. Το όνειρό μου είναι να δω κάποια μέρα παιδιά από όλο τον κόσμο να φορούν παπούτσια με το λογότυπο του Jimmy Jump, όμως χρειάζομαι βοήθεια γιατί δεν ξέρω από επιχειρηματικά. 

Μόνο άλματα κάνω, γιατί αυτό είναι το πάθος μου. Εάν κάποια ελληνική αθλητική εταιρεία ενδιαφέρεται να συνεργαστούμε ας επικοινωνήσει μαζί μου, μέσω της ιστοσελίδας μου για να σκοράρουμε παρέα». 

Ο Jimmy Jump θέλησε να βάλει το υστερόγραφο της συνέντευξης. Παραθέτουμε αυτούσια τα λόγια του. 

«PIDA PIDA JIMMY JUMP OVER THE WORLD. THANKS TO SUPPORT THIS WORLD JUMPING CAUSE». 

* Σημειώνεται ότι κυκλοφορεί ντοκιμαντέρ αφιερωμένο στα έργα και τις ημέρες του Jimmy Jump. Περισσότερες λεπτομέρειες στις ιστοσελίδες: www.streakerfilm.com και www.jimmyjump.com 


(Όλα τα παραπάνω αποτελούν αναδημοσίευση από το SPORT 24 όπως σας είπαμε στην αρχή)

Δείτε τον Jimmy Jump τώρα φίλοι μου σε στιγμές σπάνιας ομορφιάς και κάλλους..... 





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Αρχική Σελίδα

Φυλάξτε μας


Φιλοξενήστε το λογότυπο μας στο site-μπλογκ σας αντιγράφοντας τον παρακάτω κώδικα:



Μπορείτε επίσης πανεύκολα να μας τοποθετήσετε κάπου στο blog σας αν πατήσετε το κουμπάκι αυτό:

Στατιστικά


Sites Επίσκεψης
Χώρες Επίσκεψης free counters
---------------------------------
Είμαστε μια Παρέα
Είμαι ο Χρήστης

Όλα Χρήσιμα Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template