7 Ιουν 2010

To Παιδικό μας Χόμπι


Μια μικρή αναδρομή σε πολύ κάτι όμορφο που κάποτε αποτελούσε στα παιδικά μας χρόνια το κύριο σημείο αναφοράς την περίοδο πριν την έναρξη του μουντιάλ, αλλά και καθ’ όλη τη διάρκεια του….
Φυσικά ακόμα και τώρα βλέπουμε τα σημερινά πιτσιρίκια να τρέχουν στα περίπτερα και στα ψιλικατζίδικα για να αγοράσουν αυτά τα φακελάκια….
Εκείνα τα φακελάκια με τους παίχτες για να γεμίσουν τα άλμπουμ της Panini….
Τι ωραία ιδέα είχε αυτή η Ιταλική εταιρία τότε παλιά, έ??? Μεγάλος ανταγωνισμός, κοινωνικές σχέσεις με παιδιά που δεν ήξερες και που ντρεπόσουν να τους μιλήσεις.
Η συνηθισμένη ατάκα στα στόματα όλων μας ήταν:
«Θέλεις να ανταλλάξουμε διπλά χαρτάκια???» κι ας μην ήξερες τον άλλον…

Τα χρόνια πέρασαν εμείς μεγαλώσαμε, υπάρχουν όμως πολλοί σαν εμάς που ακόμα τρέχουν παρέα με τα παιδιά για πάρουν το άλμπουμ και να το γεμίσουν όπως κάνανε παλιά…Πολύ όμορφες εποχές, για ένα απίστευτα αγαπημένο χόμπι….

Φίλοι μου τώρα είμαστε σε θέση να σας παρουσιάσουμε  ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΜΠΟΥΜ ΤΩΝ ΜΟΥΝΤΙΑΛ από το 1970 μέχρι το 2006. Φυσικά μόνο σε ηλεκτρονική μορφή.

Καταφέραμε να τα συλλέξουμε και να σας τα δείξουμε μιας και υπάρχουν ελεύθερα και διασκορπισμένα παντού στο διαδίκτυο…

Αν θέλετε να τα αποκτήσετε στην αυθεντική και πραγματική τους μορφή, δεν έχετε παρά να αγοράσετε την εφημερίδα «Εξέδρα» η οποία κάθε μέρα δίνει και από ένα άλμπουμ του μουντιάλ…Πραγματικά συλλεκτική προσφορά για τις αναμνήσεις μας… Τους ευχαριστούμε πολύ για αυτό.

Πάμε στα δικά μας τώρα. Εσείς απλά πατήστε πάνω σε κάθε τίτλο και περιηγηθείτε στο κοντινό και μακρινό παρελθόν. Όλα τα άλμπουμ είναι μόνο για ανάγνωση.
Ξεκινάμε……





















Του 2010 το άλμπουμ της PANINI φυσικά υπάρχει παντού γύρω σας ώστε να το πάρετε και να το γεμίσετε όπως κάνατε οι περισσότεροι με όλα τα άλλα τα παλιά άλμπουμ….

Ελπίζουμε να σας ταξιδέψαμε στο χρόνο….

Κλείνοντας να επαναλάβουμε ότι αυτή ήταν μια διαδικτυακή παρουσίαση ΜΟΝΟ. Τα άλμπουμ θα τα βρείτε στην εφημερίδα Εξέδρα…

Με τίμη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Αρχική Σελίδα

Φυλάξτε μας


Φιλοξενήστε το λογότυπο μας στο site-μπλογκ σας αντιγράφοντας τον παρακάτω κώδικα:



Μπορείτε επίσης πανεύκολα να μας τοποθετήσετε κάπου στο blog σας αν πατήσετε το κουμπάκι αυτό:

Στατιστικά


Sites Επίσκεψης
Χώρες Επίσκεψης free counters
---------------------------------
Είμαστε μια Παρέα
Είμαι ο Χρήστης

Όλα Χρήσιμα Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template