16 Ιουν 2010

Περί Χρουσαλά Βασανισμένης

Διαβάσαμε στο Τρωκτικό Εδώ ένα άρθρο με τίτλο "Κι εσύ λαέ βασανισμένε, μην ξεχνάς την Χρουσαλά".  Το θέμα αυτό υπογράφεται από το Mediasoup της κυρίας Σεμίνας Διγενή . Το διαβάσαμε προσεκτικά και για αυτό το λόγο θέλουμε να στείλουμε μια δικιά μας απάντηση. Μπορούμε??

Στο ειρωνικό σας ύφος θα σας απαντήσουμε με το τρόπο μας....

1) Ναι κυρία Διγενή το μουντιάλ είναι λιγάκι ανιαρό αλλά δεν έχει καμία σημασία μιας και μέχρι να μπούμε στο ψητό των αγώνων μπορούμε να κάνουμε λιγάκι υπομονή....Ξέρουμε το άθλημα καλύτερα από εσάς...Πιστέψτε μας!

2) Δυστυχώς για εσάς και τους ομοίους σας το 99% του λαού ξέρει πια που βρίσκεται το Αβέρωφ, όπως επίσης και την ιστορία του. Άλλοι το έμαθαν μέσα στα σχολειά τους, άλλοι πηγαίνοντας στο κλειστό του Τάεκβοντο για να παρακολουθήσουν βραβεύσεις και συναυλίες βλέποντας ένα κουφάρι να στέκει και να τους χαιρετά από απέναντι και άλλοι ύστερα από όλο αυτό το σκηνικό των τελευταίων ημερών.....


Άρα η Μαριετούλα και ο Λεό σας συνέβαλαν τα μέγιστα ώστε να βγει πάλι στην επιφάνεια η ιστορία του Αβέρωφ....Μην λέτε λοιπόν ότι το ζεύγος είναι αποδιοπομπαίοι τράγοι αφού συνέβαλλαν τα μέγιστα ώστε να μάθουν ιστορία και οι ανιστόρητοι...Άδικο έχουμε???


3) Εσείς εκεί μέσα στα media είσαστε οι περισσότεροι έμπειροι δημοσιογράφοι, εμείς είμαστε απλοί μπλογκεράδες που γουστάρουμε να σκεφτόμαστε πέρα και πίσω από τις δικές σας λογικές γι' αυτό και μας φοβούνται....Άρα πάμε παραπέρα το στόρι, εκεί που αρνήστε να το πάτε στο άρθρο σας.....

4)) Μας φαίνεται λοιπόν το λιγότερο αφελές όταν πιστεύετε πως το ζεύγος είναι αποδιοπομπαίοι τράγοι....

5)) Επίσης μας φαίνεται εξίσου περίεργο που γράφετε μόνοι σας για το "συνήθως μετριοπαθές- Mega"... Αγνοώντας τα πολιτικά παιχνίδια που ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΛΑ πως παίζει ΠΑΝΤΑ το κανάλι αυτό.

6) Μας φαίνονται πολύ παιδικές οι αναφορές σας σε εθνικόφρονες και αριστερούς. Και οι μεν και οι δε έχουν δίκιο....Πειράζει που κάποιο κοσμοπολίτικο γεγονός έφερε κοντά τα δύο άκρα??? Σε αυτό συνέβαλαν οι μίνι φούστες του κεφαλαίου...Εσείς τι θέλατε?? Μια ζωή τις παρατάξεις να αντιμάχονται??? Πριτς??!! Ο Λεό και η Μαριέ φέρανε κάποιου είδους εθνική συμφιλίωση...κακό είναι??

7) Γιατί δεν βάζετε σε μια σειρά τα κομμάτια του παζλ?? Πότε έσκασε κυρία Διγενή το dvd της κυρά Τζούλιας?? Μήπως την ημέρα που ο Γ.Π έβαλε το ΔΝΤ στη ζωή μας???

8) Πότε έσκασε μύτη η άλλη η κυρά Ντούβλη?? Μήπως την στιγμή που κάποιοι υπέγραφαν ένα μνημόνιο για το ασφαλιστικό???

9) Πότε σκάσανε παρέα τα θέματα της πριγκηπέσας Μανωλίδου και αυτό του ζεύγους (Μαριε-Λεό) ??? Μήπως την ημέρα που ήρθε να εγκατασταθεί για τα καλά η τρόικα στην Ψωροκώσταινα??

10) Η Χρουσαλά μετά του συζύγου της είναι μέρος του παιχνιδιού κυρία Διγενή και το ξέρετε ΚΑΛΑ!!! Το ζεύγος πληρεί όλες τις προϋποθέσεις για να λάβει μέρος στο παιχνίδι, το νιώθουμε αυτό.
Κάνετε πως δεν ξέρετε ??? Θέλετε να μας δείξετε ότι τα θύματα και αποδιοπομπαίοι τράγοι είναι το ζεύγος Μαριέ-Λεό???


Κυρία Διγενή:
 ΤΡΑΓΟΙ είμαστε όλοι εμείς που θυμόμαστε ότι μετά το Φαλκονέρα υπήρξε και ένα Σαμίνα....

ΤΡΑΓΟΙ είμαστε όλοι εμείς που θυμόμαστε ότι στα γεγονότα της Μαρφίν όλοι σας ξεχάσατε  να δείξετε τα βίντεο με τις αντιδράσεις του κόσμου στον Βγενόπουλο.


ΤΡΑΓΟΙ είμαστε όλοι οι αριστεροί που αγωνιούμε και αγωνιζόμαστε περισσότερο από όλους για το μέλλον και την επιβίωση μας, ακόμα και αυτών που μας χλευάζανε μια ζωή.


ΤΡΑΓΟΙ είμαστε όλοι οι δεξιοί που ζηλεύουμε τους ΟΥΚΑδες που βγάζουν από μέσα τους αυτό που κρατάμε στη ψυχή μας όλοι εμείς οι άλλοι οι καναπεδομαστούρηδες.

ΤΡΑΓΟΙ είμαστε όλοι αυτοί που δε μασάμε από τις τρίπλες που πάτε να μας κάνετε όλοι όσοι ασχολείστε με τα media.... 


Σαν τράγοι λοιπόν έχουμε και κέρατα...Στα χωριά που δεν έχει φτάσει ακόμα η απαστράπτουσα γκλαμουριά σας τα κέρατα λέγονται "κέρασσσα"...και δεν καταλαβαίνουν από παιχνίδια οι χωριάτες τράγοι...σιγά σιγά δεν μασάνε και οι τράγοι της πόλης....

Γουστάρουμε λοιπόν πολύ σαν τράγοι που είμαστε το γκολ που έβαλε ο Βραζιλιάνος Μαϊκόν στον τερματοφύλακα της Βόρειας Κορέας. Όλος ο πλανήτης περίμενε τη σέντρα, αλλά ο τύπος αυτοσχεδίασε και έκανε του κεφαλιού του, όξω από συστήματα, όξω από λογικές, όξω από τα τετριμμένα, όξω από ..... δω!!!!!

Εμείς όλοι οι ΑΛΛΟΙ λοιπόν είμαστε οι αποδιοπομπαίοι από όλους εσάς που κάνετε πως δεν καταλαβαίνετε τι παίζει.... Θέλουμε όμως να είμαστε τέτοιου τύπου τράγοι γιατί πολύ απλά δεν μας υπολογίζετε τώρα που είμαστε στη γωνία της μικρής περιοχής. Δείτε όμως ξανά το γκολάκι του Μαϊκόν και μπορεί να καταλάβετε τι σας περιμένει σε περίπτωση που οι τράγοι ξυπνήσουν και κάνουνε το σουτ.......

 Με τιμή 



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Αρχική Σελίδα

Φυλάξτε μας


Φιλοξενήστε το λογότυπο μας στο site-μπλογκ σας αντιγράφοντας τον παρακάτω κώδικα:



Μπορείτε επίσης πανεύκολα να μας τοποθετήσετε κάπου στο blog σας αν πατήσετε το κουμπάκι αυτό:

Στατιστικά


Sites Επίσκεψης
Χώρες Επίσκεψης free counters
---------------------------------
Είμαστε μια Παρέα
Είμαι ο Χρήστης

Όλα Χρήσιμα Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template