11 Μαΐ 2010

Προσφορές Σούπερ Μάρκετ

Η οικονομική κρίση που περνάμε μας έχει κάνει όλους να μετράμε το κάθε ευρώ στη τσέπη μας. Γεγονός είναι πλέον επίσης ότι προσπαθούμε όλοι να γίνουμε όσο το δυνατόν πιο παρατηρητικοί στις τιμές των αγαθών, ειδικά αυτών που αφορούν την επιβίωση μας.......
Όπως θα παρατηρήσατε λοιπόν, στην δεξιά στήλη του μπλογκ μας έχουμε προσθέσει μια νέα υπηρεσία με τίτλο ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ. H συγκεκριμένη υπηρεσία σας παρέχεται από εμάς με την μορφή blog gadget. Με πολύ λίγα κλικ του ποντικιού σας έχετε την δυνατότητα να περιηγηθείτε σε ενημερωμένους online καταλόγους μεγάλων σούπερ μάρκετ τα οποία διαθέτουν ίντερνετ υπηρεσίες. Δείτε παρακάτω κάποιες σημαντικές λεπτομέρειες...
Κατ' αρχήν σας παρουσιάζουμε την υπηρεσία εδώ:





Στο συγκεκριμένο εργαλείο όπως βλέπετε έχουμε καταχωρήσει τις εξής εταιρίες:
1) Καρφούρ
2) ΑΒ Βασιλόπουλος
3) Μασούτης
4) Ατλάντικ
5) Γαλαξίας
6) Αριάδνη

7) Lidl


Η λειτουργία του εργαλείου αυτού είναι πολύ απλή. Πατάτε πάνω στα κουμπιά, και στη συνέχεια οι καρτέλες που έχουμε επιλέξει να εμφανίζονται ανοίγουν σε καινούργια παράθυρα . Πιστέψτε μας, είναι πάρα πολύ χρήσιμη αυτή η υπηρεσία.

Θελήσαμε να καταχωρήσουμε επίσης τον Σκλαβενίτη και τον Βερόπουλο, αλλά αντιμετωπίσαμε τα εξής θέματα.

1) Το site του Σκλαβενίτη είναι ακόμα υπό κατασκευή, δείτε Εδώ

2) Στο site του Βερόπουλου, αντιμετωπίσαμε το εξής ζήτημα. Ενώ υπάρχει κανονικά το site και έχουν αναρτηθεί αναλυτικά τα προϊόντα του παρόλα αυτά δεν μπορέσαμε να τα δούμε αφού πρέπει να γραφτούμε μέλη στο site. Θα το κάναμε αυτό αν ήμασταν σίγουροι ότι θα μπορούσαμε να  προσφέρουμε σε σας τις τιμές του καταστήματος χωρίς να έχετε την υποχρέωση να γραφτείτε μέλη για να τις δείτε.
Προς Θεού δεν κατηγορούμε τους ανθρώπους για αυτή τους την στρατηγική αφού αποσκοπούν στην Online παραγγελία των προϊόντων τους. Σε αυτόν τον τομέα φαίνεται ότι είναι πρωτοπόροι στην Ελλάδα και μπράβο τους!
Από την στιγμή όμως που θέλουμε να προβάλουμε ΑΜΕΣΑ τα αγαθά δεν μπορούσαμε να εντάξουμε την συγκεκριμένη εταιρία στην υπηρεσία μας.
Αν θέλετε όμως μπορείτε να γραφτείτε στην υπηρεσία του Βερόπουλου για να κάνετε online παραγγελίες. Όλες οι πληροφορίες εδώ: Βερόπουλος Online Store .

Αν έχετε να μας προτείνετε και άλλες ανάλογες εταιρίες οι οποίες προβάλλουν στα sites τους τις προσφορές τους, θα παρακαλούσαμε πολύ να μας στείλετε email πατώντας ΕΔΩ ή να μας γράψετε σχόλιο εδώ στο τέλος της ανάρτησης.

Η ομάδας ανάπτυξης τους ΟΛΑ ΧΡΗΣΙΜΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Αρχική Σελίδα

Φυλάξτε μας


Φιλοξενήστε το λογότυπο μας στο site-μπλογκ σας αντιγράφοντας τον παρακάτω κώδικα:



Μπορείτε επίσης πανεύκολα να μας τοποθετήσετε κάπου στο blog σας αν πατήσετε το κουμπάκι αυτό:

Στατιστικά


Sites Επίσκεψης
Χώρες Επίσκεψης free counters
---------------------------------
Είμαστε μια Παρέα
Είμαι ο Χρήστης

Όλα Χρήσιμα Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template