9 Μαΐ 2010

Αλήθεια! Τι Συμβαίνει?

Το Σάββατό που μας πέρασε το πρωί, στην εκπομπή Μega Σαββατοκύριακο με τους Μανώλη Αναγνωστάκη και Ιορδάνη Χασαπόπουλο ήρθε στην επιφάνεια ξανά ένα ζήτημα αρκετά περίεργο και εξαιρετικά σοβαρό. Οι συγκεκριμένοι δημοσιογράφοι προσπάθησαν να πληροφορήσουν τον κόσμο σχετικά με το φαινόμενο των αεροψεκασμών στην Ελληνική ατμόσφαιρα. Στην συγκεκριμένη εκπομπή παραβρέθηκε προσκεκλημένος ο αξιότιμος καθηγητής κύριος Νίκος Κατσαρός από  τον Δημόκριτο. Ο καθηγητής προσπάθησε να ενημερώσει τον κόσμο με απλά Ελληνικά για το τι πραγματικά συμβαίνει στους Ελληνικούς ουρανούς.
Οι πληροφορίες που παρέθεσε ο καθηγητής έκαναν όλους αυτούς που δεν είχαν ιδέα να ανατριχιάσουν και να μπουν σε μια διαδικασία σύγχυσης και ερωτηματικών.
Εμείς από τη μεριά μας στο Όλα Χρήσιμα θα κάνουμε μια προσπάθεια να συλλέξουμε πληροφορίες από το ίντερνετ και να σας δώσουμε να καταλάβετε ποια είναι η δυναμική της ενημέρωσης πάνω στο ζήτημα αυτό.

Θα ξεκινήσουμε από μια πιο μετριοπαθή ματιά που μας έδωσε το περιοδικό Focus σε άρθρο του τη Πέμπτη 27 Μαρτίου 2008 . Το άρθρο αυτό είναι εδώ:

Στη συνέχεια ανακαλύψαμε μια πιο συγκεκριμένη και αποκαλυπτική ματιά εδώ:

Και εδώ, είδικά στο πρώτο σχόλιο της ανάρτησης:

Επίσης υπάρχει ένα μπλογκ που ασχολείται αποκλειστικά με αυτό το ζήτημα, είναι αυτό:

Βρήκαμε επίσης εξίσου σημαντικές και πολύ διαφωτιστικές πληροφορίες εδώ:

Μπορείτε επίσης να δείτε πολλές φωτογραφίες από το φαινόμενο των αεροψεκασμών(..???..) εδώ:


Μεγαλύτερη σημασία δίνουμε όμως στους παρακάτω συνδέσμους οι οποίοι θα σας βοηθήσουν να γνωρίσετε την παγκόσμια κινητοποίηση ενάντια στους αεροψεκασμούς, ΤΩΡΑ.

Φίλες και φίλοι σας παρουσιάσαμε κάποια λινκς στα οποία μπορείτε να αντλήσετε πληροφορίες για το τι πραγματικά μπορεί να συμβαίνει στους ουρανούς του κόσμου σχετικά με τους αεροψεκασμούς. 

Ο λαός μας λέει πως η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας γι’ αυτό είναι χρέος μας να ενημερωνόμαστε για ζητήματα που αφορούν την ίδια την επιβίωση μας στον πλανήτη γη.

Η έρευνα μας δεν σταμάτησε εδώ. Παρακάτω σας έχουμε βιντεοσκοπημένες κάποιες από τις πληροφορίες που βρήκαμε στο youtube.  

A) Δείτε πως είναι τα εξειδικευμένα αυτά αεροσκάφη:
B) Δείτε τα αεροσκάφη Chemtrails εν δράση:
Και τέλος δείτε ΕΔΩ κάποιες πιο απτές αποδείξεις που κατάφεραν να συλλέξουν Γερμανοί μετεωρολόγοι ….Ελπίζουμε να σας βοηθήσαμε να αποκτήσετε μια εικόνα για το τι πραγματικά συμβαίνει. Εμείς σαν μπλογκ απεχθανόμαστε τις θεωρίες συνωμοσίας και τις κουτσομπολίστηκες κουβέντες. Θέλουμε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο αντικειμενικοί παρατηρητές των γεγονότων.
Όμως δεν μπορούμε να κλείνουμε τα μάτια μας σε αυτά που συμβαίνουν γύρω μας.

Είναι υποχρέωση όλων μας να απαιτούμε.
Να απαιτούμε να βλέπουμε και να νιώθουμε έναν καταγάλανο ουρανό…..

Μας το επιτρέπουν άραγε???0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Αρχική Σελίδα

Φυλάξτε μας


Φιλοξενήστε το λογότυπο μας στο site-μπλογκ σας αντιγράφοντας τον παρακάτω κώδικα:Μπορείτε επίσης πανεύκολα να μας τοποθετήσετε κάπου στο blog σας αν πατήσετε το κουμπάκι αυτό:

Στατιστικά


Sites Επίσκεψης
Χώρες Επίσκεψης free counters
---------------------------------
Είμαστε μια Παρέα
Είμαι ο Χρήστης

Όλα Χρήσιμα Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template